RENDELÉS: válassz a csomagok közül, vagy írj e-mailt: sorarcok@beerpack.hu I E-mailben így rendelj: csomag neve, neved, telefonszámod, szállítási cím!

doboz_zart538
doboz_nyitott34

Standard - FrissPack

Elérhetőség: Készleten

4990 Ft

FrissPack sörök egy csomagban !

 

Csokorba szedtünk mindent, ami megdolgoztatja az érzékeid: van itt citrusos illat, harapnivaló búza, gyümölcsös komló, gyömbéres finomság.

 

Mit tartalmaz ez a csomag?

 

 

Rothbeer Sörfőzde - Távoli Galaxis

 

Amerikai IPA 

A Távoli Galaxis az IPA sörök szárazabb, könnyedebb irányvonalának képviselője. Nevét valamint a citrusos, trópusi gyümölcsökre emlékeztető egyedi aromáját az ausztrál Galaxy komlónak köszönheti.

A 2013-ban megrendezett 2. Magyar Házi sörfőző Verseny abszolút győztese, 2014 -ben pedig elnyerte az Év Kedvenc Kézműves Söre díjat.

Alkohol: 6,1 V/V (%)

Kiszerelés: 0,33 l

Üveg a csomagban: 1 db

  

 


 

Bors Serfőzde - Mortianna

 

Indian Pale Ale

Egy klasszikus IPA, ami a maga citrusos, narancsos íz világával garantáltan leveszi az embert a lábáról. 5 fajkomló felhasználásával készül.

A sörízbomba kedvelőinek nem fog csalódást okozni.

Alkohol: 6,0 V/V (%)

Kiszerelés: 0,33 l

Üveg a csomagban: 3 db

 

 


 

Zirci Apátsági Manufaktúra - Búza

 

Ellenállhatatlanul friss!

Magas búzamaláta tartalmú, selymesen gyümölcsös világos búza

A Zirci Apátsági Búza egy nem mindennapi világos, szűretlen búzasör! Magas búzamaláta aránnyal főzzük, mely ízében és illatában egyaránt jelentkezik.

Elsősorban virágos, üde illatok kísérik a búza amúgy is édeskés-savanykás jellegét, ízében a nagyon visszafogott keserűség mellett az illatot is uraló virágos-citrusos gyümölcsös jellegek játszanak főszerepet. Igazi karakteres, szűretlen fehér búza!

Alkohol: 5,3 V/V (%)

Balling fok: 13,5 B°

Kiszerelés: 0,33 l

Üveg a csomagban: 2 db

 

 


 

Igazi Csíki Sör

 

A sörkészítés technológiájában a hagyományok követésére törekszenek, így a főzés során betartják az 1516-os bajor tisztasági törvényt (Reinheitsgebot), ami azt jelenti, hogy csak árpamaláta, komló, élesztő és víz van az Igazi Csíki Sörben.

Az eredeti söralapanyagok kiválasztásánál elsődleges szempontunk a minőség, így kisüzemi laboratóriumunkban ellenőrizik, hogy az árpamaláta az ideális keményítő és fehérjetartalommal rendelkezzen. Mellé – főzés közben – a legjobb minőségű segesvári komló kerül, ez adja meg a jellegzetes kesernyés ízt.

A lefőzött sörlé náluk természetes úton érlelődik, a folyamatot enzimekkel és más adalékokkal nem gyorsítjuk fel. Az Igazi Csíki Sört nem pasztörizálják, ezzel is gazdagabb ízvilágot nyújtva.

Így születik meg az Igazi Csíki Sör, Bock típusú lager sör, amely üdít, táplál és felvidít.

Alkohol: 6,0 V/V (%)

Kiszerelés: 0,5 l

Üveg a csomagban: 3 db


 

   

 


 

 

Vélemények

Még nem írtak véleményt erről a csomagról. Ha megrendeled, akkor itt elmondhatod, hogy ízlettek a sörök!
♦ +36-70/451-5451
♦ +36-70/948-0777
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
♦ Győr

Vevőszolgálat