RENDELÉS: válassz a csomagok közül, vagy írj e-mailt: sorarcok@beerpack.hu I E-mailben így rendelj: csomag neve, neved, telefonszámod, szállítási cím!

Hogyan működik a BeerPack.hu?

 

BEJÁRJUK A SÖRFŐZDÉKET

A magyar kisüzemi sörfőzdéket felkutatjuk, és összeválogatjuk Neked a főzdék legjobb söreit. Természetes italokat, igazi söröket kínálunk, amelyekbe csak a hagyományos alapanyagok kerülnek – minőségi maláta, nemes komlók, természetes élesztők és tiszta víz. Adalék és segédanyag mentesen, tartósítószerek nélkül. Igazi sörök, Neked! Jelenleg a legismertebb magyar sörfőzdékkel állunk kapcsolatban, de folyamatosan keressük, kutatjuk azokat a kisvállalkozásokat, akik minőségi söröket állítanak elő.

 

 

 


 

TE MEGRENDELED A CSOMAGODAT

Az oldalunkon keresztül gyorsan és egyszerűen meg tudod rendelni a kiválasztott csomagot. Fizess elő, mi pedig havonta újabb és újabb sörökkel lepünk meg. Általában egy csomagba ugyanattól a sörfőzdétől egyszerre csak egy sörkülönlegességet teszünk, ezáltal is inspirál, hogy minden típust kóstolj meg! Rendelj az előre összeválogatott csomagok közül, és 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk Neked! Ha előfizettél, írd meg, hogy mikorra kéred a kiszállítást az adott hónapban.

 

 

 


 

MI KISZÁLLÍTJUK A MEGADOTT CÍMRE

A megrendelt csomagodat 2-4 munkanapon kiszállítja szerződött futárpartnerünk az általad megadott címre. A kézbesítés történhet másik címre – például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére.
A Sprinter Futárszolgálat munkatársa sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy. Csomagodat akár INGYENES kiszállítjuk!*

 

 

 

 

 


 

ÉLVEZD AZ IGAZI SÖRÖK FRISS ZAMATÁT!

Véleményünk szerint ma már többet jelent a sörözés fogalma, mint az elmúlt években. Magyarországon feltámadt egy új sör irányzat, amit mi is igyekszünk méltóképpen képviselni. A hagyományos világos sör és barna sör megszokott párosán túl, egyre gyakrabban találkozhatunk a magyar kézműves sörök világában olyan, korábban ritkaságszámba menő típusokkal is, mint a stout, vagy az IPA – sörökkel, amelyeket néhány éve még egyáltalán nem főztek az országban. Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy átlagban 30-40%-kal olcsóbb áron/üveg juthatsz általunk a sörökhöz, mint ha bármilyen pubban, vagy boltban vásárolnád meg.

 

* 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítjuk a csomagodat. 20 000 Ft alatt pedig 1900 Ft a szállítási díj. 

 

♦ +36-70/451-5451
♦ +36-70/948-0777
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
♦ Győr

Vevőszolgálat