RENDELÉS: válassz a csomagok közül, vagy írj e-mailt: sorarcok@beerpack.hu I E-mailben így rendelj: csomag neve, neved, telefonszámod, szállítási cím!

Szállítási mód:

Házhoz szállítás.

Három szállítási mód közül lehet választani:

1.: A SPRINTER futárszolgálat teljesíti 2-4 munkanapon belül a kézből- kézbe szállítást.

Amennyiben a termék megrendelésével kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, telefonon keres ügyfélszolgálatunk, ezért kérlek feltétlenül add meg azt. A futárok a kézbesítéssel kapcsolatban szintén telefonon keresnek. A kiszállítások a megadott címre hétköznapokon 8 és 18 óraközött történnek.

Néhány kattintással megoldható a kézbesítés átszervezése - a cím vagy akár az időpont módosítása. 
Sikertelen kézbesítési kísérlet esetén a futár az ügyfélnél hagyott csomaginformációs lap, és azon szereplő kód segítségével a www.sprinter.hu portálon keresztül, egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja csomagja kiszállítását. 
A kézbesítés történhet másik címre – például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot. 
Maximum háromszor kísérli meg a kézbesítést. - A SPRINTER Futárszolgálat munkatársa sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy és másnap ismét megkísérli a kiszállítást. Ha ez is sikertelen, akkor 5 napig "pihentetik" a csomagodat és ezután harmadszor és egyben utoljára megkísérli a kézbesítést. 
Fontos! Szállítási címként célszerű olyan címet megadnod ahol napközben elérhető vagy, illetve olyan személy címét megadni szállítási címként, aki napközben a megadott címen tartózkodik.

Díj: 1900 HUF 

2.: Pikkpakkponton való átvétel.

Az országban több száz helyen (pl. benzinkutak, üzletek) szerződött partnerek révén 2-4 munkanapon belül átveheti a csomagot. Fizetés lehetséges előre utalással és utánvéttel is - utóbbit megteheti készpénzben és bankkártyával is. A sörcsomag átvevőpontra való megérkezéséről automatikus SMS és e- mail értesítést kap.

Átvevőhelyek:

http://www.pickpackpont.hu/#map

Díj: 1300 HUF 

3.: Webox csomagautomata

0-24-es átvételi lehetőséget biztosít a Webox csomagautomatás rendszere. Telepített, biztonságos szekrényekben veheti át az árut 7/24-es elérhetőséggel. Fizetés minden esetben a helyszínen, bankkártyával, miután a szekrény automatikusan nyílik. A csomag automatába való érkezéséről automatikus SMS és e- mail értesítést kap.

 Webox csomagautomaták:

https://webox.hu/hu/neked/keresd-meg-a-terminalod

Díj: 600 HUF 

20.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESen házhozszállítjuk a csomagokat. 

 

 

♦ +36-70/451-5451
♦ +36-70/948-0777
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
♦ Győr

Vevőszolgálat