RENDELÉS: válassz a csomagok közül, vagy írj e-mailt: sorarcok@beerpack.hu I E-mailben így rendelj: csomag neve, neved, telefonszámod, szállítási cím!

 

Ha szeretnéd, hogy teljes legyen az ízélmény, nézd meg a kézműves sör és étel párosításunkat!

Egy remek pilsenit?

Kezdjük az egyszerűbb ételekkel. Pontosabban a könnyedebbekkel. A salátákhoz, a tengeri halakhoz, a “light” sült húsokhoz egy remek, arany színű pilsenit ajánlunk. Egyszerű sör az egyszerű ízekhez - mondhatnánk. Szerintünk tökéletes lesz a harmónia, ha ilyen kézműves sört választasz. Tedd meg!

Ugyanakkor a karakteresebb ételek mellé sem rossz választás a pilsner. De az ázsiai, a mexikói és a fűszeresebb fogások után fogyasztva sem okoz csalódást.

Kézműves búza sörrel nem nyúlsz mellé

Kevés olyan embert ismerni, aki ne szeretné a kézműves búza söröket. Nekik talán jó hír, hogy számos ételhez illenek ezek a nedűk. Akár leveshez, salátához, ázsiai ételekhez. Vagy mondjuk az édes ízvilágú fogásokhoz, így a desszerthez is.

Karakteres étel mellé karakteres kézműves sör

A Pale Ale típusú sörök már a karakteresebb kézműves sörök közé tartoznak. Így a hozzájuk illő ételek íze is összetettebb. Vagyis a sertéshús, a bárány, a steak az igazi párja ezeknek. De pulykasülthöz, mexikóihoz és erősen fűszeres ételekhez is kiváló.

Lagert a tészta mellé

A kézműves sörök közül a lagerek - az előzőekhez hasonlóan - igazán jól illenek a fűszeresebb, ázsiai, mexikói ételekhez. De bátran fogyaszthatjuk ezeket tésztához is, ha egy olaszos estét tartanánk. Ugyanakkor sertés vagy csirke ételekkel párosítva is hozzák a tőlük várható ízélményt.

Összetett íz a keleti ételekhez

A saison vagy más néven, egyszerűbben fogalmazva a belga sörök nagyon összetett ízű italok. Ezért a hozzájuk illő ételek sem az egyszerű ízvilágukról híresek. A saison nagyon jól passzol francia, ázsiai, közép-keleti ételekhez. De a karakteres sajtok mellé is bátran ajánljuk.

A kézműves burger párja az IPA

Az IPA, vagyis az India Pale Ale lesz a kézműves burgerek igazi párja. A kiadós ételek kedvelőinek szintén ajánljuk, steakhez például kiváló. De indiaihoz, mexikóihoz sem rossz választás. Sőt, még desszert mellé is kortyolgathatjuk.

Grillezés - a barna sör

A Barna Ale tipikusan húsok mellé ajánlott. Bárány, kacsa, sertés mellé ideális az ilyen típusú kézműves sör. Ettől függetlenül egy kis sajttal elfogyasztva is növeli az ízélményt.

A Bock típusú sörök nagyon jól harmonizálnak a mexikói ízvilággal, de mi igazán marhahúshoz, jó kis sült kolbászhoz ajánljuk. Nyáron a grillezéskor gondolj erre!

De haladjunk tovább a sötétebb kézműves sörök irányába. Az igazi barna sörök a kerti sütögetéskor készített húsok, kolbászok, füstölt húsok mellé illenek igazán, míg a porter - ami szintén egy barna sör - a grillen sütött húsok mellett pörköltekhez, chilis, csípős ételekhez ideális.

Igazi nyári, kerti partis sörök ezek is.

Te melyiket kóstolnád meg? Legyen bármelyik a kiszemelt, mi segítünk a választásban. Kézműves sörcsomagokat a Beerpack oldaláról bármikor rendelhetsz. Nézd meg a kínálatot itt! Ha pedig kérdésed lenne, írj nekünk bátran!

Jó sörözést!

 

Válassz a Beerpack kínálatóból!

 

♦ +36-70/451-5451
♦ +36-70/948-0777
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
♦ Győr

Vevőszolgálat