RENDELÉS: válassz a csomagok közül, vagy írj e-mailt: sorarcok@beerpack.hu I E-mailben így rendelj: csomag neve, neved, telefonszámod, szállítási cím!

 

Mi történik a testeddel, ha megiszol napi egy pohár sört?

A mérsékelt alkoholfogyasztás nemhogy árt, kifejezetten hasznos. Több kutatás kimutatta, hogy a mérsékelt alkohol fogyasztók tovább élnek, mint az absztinensek. Nem kemény ivásról beszélünk, az természetesen nagyon egészségtelen.

És a nőknek miért ajánlatps sört inni? Leginkább két dolog miatt: a komlóban található tápanyagok fitoösztrogének, így főleg menopauza idején enyhítik a klimaxos tüneteket. És nemcsak a hőhullámot, idegességet, de egy kutatás szerint a sör a csontritkulást is erősen lelassítja, ami rendkívül fontos lehet idősödő nőknél. De a sör fiatalabbaknak is jó, főként a barnasör, mert az vérképző hatású, a vérszegénységet mulasztja el. Két pohár viszont már sok, az tényleg hizlal, rendszeresen túlfogyasztva a sör úgynevezett sörhasat csinál magas gabonatartalma miatt. Gluténérzékenyek kerüljék: nem véletlenül nevezik folyékony kenyérnek!

 

Forrás

 

 

♦ +36-70/451-5451
♦ +36-70/948-0777
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
♦ Győr

Vevőszolgálat